Een project van:

Optimaal verlicht

24.11.2021 | Nieuws

Optimaal verlicht

Sanitairkamer heeft inmiddels vier prachtige badkamershowrooms in Nederland. In Nieuwegein, Harderwijk, Grootebroek en Zoeterwoude zijn de nieuwste badkamertrends en badkamerstijlen te vinden. De vestiging in Zoeterwoude maakt sinds februari 2021 gebruik van hoogwaardige CLS led-armaturen. De keten beschikt over een bijzonder sterke, klantvriendelijke, online verkoopomgeving en wil de kwaliteit van haar bedrijf ook uitstralen in de fysieke winkels. 

De hele showroom wordt verlicht door de Jade S-armaturen, die zijn bevestigd aan een driefase-rail, terwijl de Ruby Pendant-armaturen rechtstreeks zijn bevestigd aan het plafond. De Ruby Pendant creëert goed werklicht met een warme uitstraling. CLS beschikt inmiddels over een uitgebreide collectie armaturen voor toepassingen in de woonwereld, waarbij een groot aantal armaturen werden ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande ondernemers uit de woonwereld. De verlichting is dan ook duidelijk ontwikkeld vanuit de praktijkwensen. De gekozen lichtkleur is 3000 K met een CRI van ≈92. De lichtkleur is bepaald in overleg met de verantwoordelijke binnen Sanitairkamer, door middel van een demo op locatie.

Service
CLS-armaturen worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd met vijf jaar garantie. Door de grote productieaantallen zijn de prijzen zeer competitief. Ook maken de ervaren lichtadviseurs gratis lichtplannen voor showrooms vanaf 500 vierkante meter. Ondernemers kunnen zelfs gebruikmaken van de CLS 'stelservice', waarbij een ervaren lichtadviseur de armaturen optimaal instelt op specifieke opstellingen. CLS heeft in de afgelopen jaren tientallen meubelzaken tot tevredenheid van zowel de ondernemers als de verkoopmedewerkers ingericht. Door de goede kleurechtheid van de verlichting zien verkoopmedewerkers het aantal klachten van klanten over verkeerde kleurstellingen van geleverde producten enorm afnemen, wat een forse besparing op kostbare retouren oplevert.

showroombadkamerverlichting

Bedrijvenregister

Agenda

Training: Specialisatiecursus Verlichting , KU Leuven

Logo Groen Licht Vlaanderen
6 september 2021 - 20 juni 2022
13.30u - 19.00u
Gent

Groen Licht Vlaanderen

Lees verder

Training: NSVV Verlichtings Collegetour 2021-2022 live/online met Prof. Ir. Wout van Bommel

Logo NSVV
29 november 2021 - 7 februari 2022
19:00 - 21:15
Postillion Hotel Bunnik

NSVV

Lees verder

Webinar: Praktijkdag Veilig Werken Middenkader & Management

16 maart 2022
09:00 - 17:00
online

Techniek Nederland

Lees verder

Training: Praktijkdag Veilig Werken Uitvoerend leidinggevenden en monteurs

13 april 2022
09:00 - 17:00
Van der Valk Hotel Nieuwerkerk

Techniek Nederland

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu