Een project van:

Bedrijfsnieuws

LEDVANCE lanceert nieuwe generatie LED strips

14.06.2022

Met het nieuwe LED strips portfolio biedt LEDVANCE een nog breder assortiment flexibele LED strips met bijpassende drivers, accessoires en controllers. De nieuwe LED strips kunnen eenvoudig worden gecombineerd met het comfortabele VIVARES lichtmanagementsysteem waardoor een nog bredere keuze voor verlichtingsprojecten mogelijk wordt.

Uitbreiding Abox-serie Spelsberg

08.06.2022

De Abox-serie heeft een lange traditie en is een vast onderdeel van ons assortiment. Wij vinden het belangrijk om onze producten verder te ontwikkelen en daarbij in te gaan op de behoeftes van onze klanten.

DTM busbar: duurzaam alternatief voor uw kabeldraagsysteem!

03.05.2022

Als u grotere stromen energie wilt distribueren zijn spanningsrails (busbars) vaak een flexibel en duurzaam centra.  Door het importeren uit Turkije -> scherpe prijs Een hoge kwaliteit: IEC/EN 61439-1/9 certificering.

Het nieuwe multitalent met hoge prestaties:  LEDVANCE LOW BAY FLEX

03.05.2022

De nieuwe installatievriendelijke LEDVANCE LOW BAY FLEX armaturenserie kenmerkt zich door diverse montagemogelijkheden, hoge prestaties en een eenvoudige installatie.

Multifunctioneel en comfortabel licht voor kantoren: LEDVANCE PANEL COMFORT 600

29.03.2022

Het zeer veelzijdige LEDVANCE PANEL COMFORT 600 armatuur kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde CCT/lumen schakelaar op de driver voor de juiste keuze van kleurtemperatuur en lumenstroom.

Komt u tijd en handen te kort? Spelsberg staat voor u klaar!

22.03.2022

Er is een tekort aan vakgericht personeel! Iedereen is op zoek naar opgeleide vakkrachten met kennis van elektrotechnische installaties. Helaas kunnen wij geen blik monteurs opentrekken.

Veranderingen in RoHS-richtlijn: het einde van de (compact) fluorescentielamp nadert

10.03.2022

Het gebruik van kwik in verlichtingsproducten wordt verboden door de nieuwe RoHS-richtlijn. Welke impact zal deze revisie van de Richtlijn 2011/65/EU van het Europees Parlement en de Raad op de verlichtingsmarkt hebben? OVERZICHT VAN DE WIJZIGINGEN IN DE ROHS-RICHTLIJN Het gebruik van kwik in verlichtingsproducten wordt verboden door de RoHS-richtlijn.

"BREAKING NIEUWS"  Etepro heeft een nieuwe website!

08.02.2022

ETEPRO heeft de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het bouwen van een nieuwe website. Met trots vertellen wij u, dat de website online is! De website geeft een goed beeld over wat ETEPRO kan betekenen voor u als bedrijf.

Nieuwe generatie High Bay armaturen van LEDVANCE

04.02.2022

Voor heldere, effectieve verlichting van grote hallen, biedt LEDVANCE de High Bay armaturenrange, met een uitstekend lichtrendement en energie-efficiëntie alsook goede antiverblindingseigenschappen voor optimale verlichting.

Human Centric Lighting voor thuis met LEDVANCE SUN@HOME

27.01.2022

LEDVANCE lanceert het SUN@HOME productportfolio: een serie verlichtingsproducten die automatisch het zonlicht simuleren gedurende de dag. Het assortiment bestaat uit lampen en binnenverlichtingsarmaturen voor het thuiskantoor met inbouw-, tafel-, vloer- en monitorarmaturen en wand- en plafondarmaturen.

NIEUW: Volledig universele WiFi dimmer (2-draads)

01.12.2021

Het Nederlandse dimmermerk EcoDim introduceert de eerste volledig universele WiFi led dimmer. Hiermee kunt u uw ‘domme’ led lampen via uw smarthome app toch slim bedienen.

NSVV Verlichtings Collegetour 2021-2022 live/online met Prof. Ir. Wout van Bommel

29.11.2021

Professor van Bommel is één van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van verlichting. Professor Van Bommel verzorgt lezingen en masterclasses over de hele wereld.

GEOS - De behuizing voor industrie en outdoor

17.09.2021

Volledig doordacht voor zware omstandigheden GEOS werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in industriële omgevingen en buiten. De behuizingen beschikken over een hoge beschermingsklasse, zijn extreem robuust en hebben veel details voor een montagevriendelijke en snelle installatie.

Brandbeveiligingsproducten van Spelsberg

17.09.2021

In geval van brand voorkomen alleen absoluut betrouwbare producten verspreiding van de brand en garanderen de veilige werking voor het redden van relevante installaties in gebouwen en tunnels, zoals b.

Ammoniakbestendige behuizingen voor de agrarische sector

17.09.2021

Veiligheid voor mens en dier In de agrarische sector worden bijzondere eisen aan elektro-installaties gesteld. Vooral de ammoniak houdende lucht zorgt voor een verhoogd veiligheidsrisico.

Vlakke variant van de IBT LED inbouwdoos

17.09.2021

Ingaan op vraag uit de markt: Spelsberg heeft het assortiment van inbouwbehuizingen voor het instorten in beton uitgebreid met een nieuwe variant. Naast de bestaande rechthoekige IBT LED 1E, 2E en 3E is er een vlakke variant bijgekomen, de IBT LED 3-f E.

Voor efficiente straat- en parkeerterreinverlichting: LEDVANCE STREETLIGHT FLEX

14.09.2021

LEDVANCE heeft zijn assortiment voor stedelijke buitenverlichting uitgebreid.Straten en parkeerterreinen kunnen nu worden uitgerust met de LEDVANCE STREETLIGHT FLEX - de krachtige en flexibele armaturenfamilie voor energie-efficiënte verlichting.

Spelsberg realiseert uw project met aansluitklare behuizingen op maat

08.09.2021

Bespaar tijd en kosten met kant-en-klare behuizingen van Spelsberg! We hebben niet alleen een ruime keuze van standaard behuizingen maar kunnen deze ook specifiek voor u bewerken.

Specialisatiecursus Verlichting , KU Leuven (Gent)

26.08.2021

Heeft u ambities om in de verlichtingssector te werken? Volg dan vanaf 6 september de KU Leuven voortgezette opleiding 'Verlichtingsdeskundige' met de mogelijkheid tot het behalen van het KU Leuven getuigschrift ! Deze KU Leuven opleiding verloopt i.

Lumiko Master-Master dimmer

01.07.2021

Laat één of meerdere lichtbronnen dimmen en schakelen vanaf meerdere locaties. Met de nieuwe Lumiko Master-Master dimmer kunt u eenvoudig lichtbronnen dimmen vanaf meerdere locaties met druk-draai-dimmers.

Nieuw: de lineaire lens van Hafele.  Meer focus, beter licht.

25.06.2021

Of het nou gaat om een aanrechtblad of een werkplek in een kantoor: alleen met de juiste verlichting kun je echt ontspannen werken. Maar hoe zorg je voor goed licht op de plek waar het nodig is? Zonder dat het licht ongewild in je ogen schijnt? Häfele heeft daarvoor iets unieks ontwikkeld: een nieuwe lineaire lens, die de lichtsterkte van een ledstrip versterkt, focust en filtert.

 LEDVANCE wint gouden Duitse innovatieprijs voor haar  home office armatuur en app

15.06.2021

LEDVANCE is bekroond met de German Innovation Award 2021 in de categorie Gold. Het bedrijf ontving de hoogste eer bij deze prijs voor het project LUX@HOME, een vloerarmatuur dat het normconforme licht van het kantoor op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier naar het thuiskantoor brengt, en de bijbehorende Lux-O-Meter app.

Samenwerking Trayco en Etepro in project Dudok Maasvlakte

09.06.2021

Opgelevering juli - 2021 in samenwerkning tussen Trayco en Etepro is het distributiecentrum Dudok op de Maasvlakte van ruim 60.000m2 opslag capaciteit geraliseerd.

LEDVANCE: nieuwe LED verlichting voor Koninklijke Visio Breda die aan alle eisen voldoen

01.06.2021

Koninklijke Visio Onderwijs Breda is een school voor kinderen met een meervoudige beperking in de leeftijd van vier tot twintig jaar. Het onderwijsaanbod bereidt de leerlingen voor op hun vervolgbestemming en op deelname aan de samenleving.

OSRAM SubstiTUBE T8 en T5 van LEDVANCE:   Nieuwe alternatieven voor de fluorescentielamp

27.05.2021

Met ingang van september 2023 zullen de alom bekende T8 fluorescentielampen worden uitgefaseerd in Europa (SLR richtlijn EU 2019/2020). Om de overgang naar LED tubes zo makkelijk mogelijk te maken, breidt LEDVANCE het assortiment LED tubes uit met nieuwe varianten in T8 en T5.

Gilde bedrijfssoftware is voorbereid op de slimme toepassingen van morgen

18.05.2021

Het spannende van ondernemen is dat je nooit zeker weet wat morgen brengt. Toch wil je morgen goed kunnen inspelen op een onverwachte situatie. Veel installatiebedrijven hebben daarom gekozen voor Gilde bedrijfssoftware.

Uitbreiding Norton ledpanelen

06.05.2021

Norton heeft haar brede standaardprogramma van de LPS-O en LPS-P 60x60 panelen uitgebreid met een 4000lm (LPS-O) en 3800lm (LPS-P) uitvoering waardoor een nog gerichtere productkeuze kan worden gemaakt.

LUXOR LICHT verlicht VOLVO van Roosmalen Veldhoven

29.04.2021

In januari 2020 is LUXOR LICHT gevraagd een verlichtingsontwerp te maken voor de nieuwbouw van VOLVO van Roosmalen in Veldhoven. Het ontwerp had zowel betrekking op de showroom van 2 etages, de werkplaats met magazijn, de kantoren en de buitenverlichting.

Norton CUBIQ-I inlegarmatuur

28.04.2021

Nieuw in het Norton assortiment is de CUBIQ. Dit design armatuurconcept is gebaseerd op universeel inzetbare led-modules. Het modulaire high-end concept is dankzij de talrijke configuratiemogelijkheden breed toepasbaar.

INOTEC voorziet nieuwe huisvesting RIVM van Centrale Noodverlichting

27.04.2021

INOTEC Noodverlichting B.V. heeft opdracht gekregen voor het ontwerpen, leveren en inbedrijfstellen van de Centrale Noodverlichting voor het nieuwe Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

Bestseller ECO-DIM.02 nog verder verbeterd

23.04.2021

Bestseller ECO-DIM.02 nóg verder verbeterd Al jarenlang is de universele led dimmer ECO-DIM.02 erg populair onder e-installateurs. Dit dankzij de uitstekende dimbaarheid, lichtstabiliteit, groot aansluitvermogen (0-150W LED) en de toepasbaarheid achter alle bekende merken afdekmateriaal.

Klantcase Vodavi: "We wilden gewoon de voor ons beste bedrijfssoftware"

23.04.2021

Vodavi ging niet over één nacht ijs naar Gilde Eind 2019 werd het Gilde-systeem geïmplementeerd bij Vodavi in Bergambacht. “Even oefenen voordat we in het nieuwe boekjaar alles met Gilde zouden gaan doen”, zegt Martin Vonk, die samen met echtgenote Sandra het bedrijf in telecommunicatie, beveiliging en geluid leidt.

De nieuwe generatie HaloX. Ruimte voor licht en geluid in betonnen wanden en vloeren

22.04.2021

Het HaloX® behuizingssysteem biedt ruimte aan spots en speakers in betonnen vloeren en wanden. Bij gietbouw, prefabbouw, latere installatie en zichtbeton. Modulair en flexibel in alle inbouwdiameters en -diepten.

QledX Xperience ledschermen; kraakhelder en kleurrijk

15.04.2021

QledX billboard ledschermen kraakhelder en kleurrijk in vol zonlicht Hoe mooi is het om je eigen product of merk levensgroot te zien stralen op een mega billboard langs de snelweg of op een bedrijventerrein? Dat heeft impact en maakt indruk.

PVshelter nu ook beschikbaar in Duitsland

15.04.2021

BARENDRECHT – Conduct Technical Solutions komt samenwerking overeen met de Duitse solar groothandel Krannich en zet daarmee een forse stap in buurland Duitsland.

Ontdek de kabeldoos AK1-M25 IP65

13.04.2021

Soms maakt een kleine aanpassing een wereld van verschil. Dat merkt u meteen met onze AK1-M25 IP65. Deze kabeldoos heeft namelijk een geïntegreerd M25 schroefdraad.

Conduct lanceert PVshelter Non-Assembled

09.04.2021

Barendrecht – Conduct Technical Solutions introduceert een nieuwe leveringsmethode van PVshelter; Non-Assembled (NA). Logistiek gezien biedt deze manier van leveren veel nieuwe kansen voor onder andere groothandels.

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu