Omega en Sadinter introduceren Experto.eu

20.09.2023

Experto.eu - Jouw partner voor elektrotechnische tools Omega Energietechniek en Sadinter slaan de handen wederom in één. Met webshop Experto.eu introduceren wij een nieuwe partner voor experts in de elektrotechnische sector.

LEDVANCE LED LAMPEN PORTFOLIO UITGEBREID MET ENERGIELABEL B VOOR OPTIMALE ENERGIE- EN KOSTENBESPARINGEN

01.08.2023

Energiebesparende dimbare LED lampen met energielabel B (conform ELR/SLR) vullen het algemene verlichtingssegment onder de merknaam LEDVANCE aan. Deze nieuwe range is inzetbaar voor residentiële en professionele toepassingsgebieden, zoals woonhuizen, hotels en restaurants De LEDVANCE LED Classic A EEL-B Superior Class met energielabel B zijn dimbare efficiënteLED lampen met een rendement van 185 lumen/watt.

Project Spindler aan het Maanplein

26.07.2023

Trayco, een toonaangevende leverancier van kabeldraagsystemen, heeft met trots samengewerkt met Spindler Installatie aan het Maanplein in Den Haag. Dit project markeert een belangrijke mijlpaal in de infrastructuurontwikkeling van de stad.

Onze Fire Wrap is uit voorraad leverbaar!

12.07.2023

De Fire Wrap zorgt ervoor dat een eventuele brand zich niet via de kabels naar de andere zijde van de brandwerende muur kan verplaatsen. De Fire Wrap is ervoor gemaakt om branden op daken te vertragen.

Railkoker kan worden ingezet in een zonnepaneel installatie!

03.07.2023

De ontsluiting van het zonnedak kan worden gerealiseerd via de busbar (railkoker). Dit hebben wij ook gedaan voor een groente en fruit overslag. .Het gaat dan om ruim 40 meter busbar 1000A en 40 meter 2500A inclusief 15 stuks aftakkasten 160A.

Waarom zijn THE • FORCE ladderbanen perfect voor industrieel gebruik?

27.06.2023

Temperatuurschommelingen, vochtigheid, vervuiling, trillingen,... Onze THE • FORCE ladderbaan kan het allemaal aan. THE • FORCE is ideaal voor het installeren van grote hoeveelheden.

Waarom ladders, trappen en rolsteigers keuren volgens NEN 2484?

20.06.2023

Aangezien ladders, trappen en rolsteigers vaak gebruikt worden bij werkzaamheden op hoogte, kan het gebruik hiervan levensbedreigende risico’s met zich meebrengen.

LED IS LEDVANCE – PROFESSIONELE LED LAMPEN NU OOK VERKRIJGBAAR IN HET MERK LEDVANCE

06.06.2023

LEDVANCE wil de overgang naar toekomstgerichte LED-technologie zo eenvoudig mogelijk maken voor de professionele markt. Daarom zal het assortiment professionele LED lampen en buizen in 2023 sterk worden uitgebreid en vanaf 1 juli uitsluitend nog onder de merknaam LEDVANCE worden aangeboden.

Efficiëntie zonnepanelen verbeteren met een I/V Curve inspectie 

15.05.2023

Zonnepanelen worden voor huishoudens en bedrijven steeds populairder als bron van schone energie. Maar hoe efficiënt zijn ze eigenlijk? En welke stappen kunnen we nemen om de efficiëntie zonnepanelen verder te optimaliseren? In dit artikel lees je er meer over!    Zonlicht omgezet in elektriciteit De efficiëntie van zonnepanelen (uitgedrukt in een percentage) meten we door de hoeveelheid zonlicht die wordt omgezet in elektriciteit.

LEDVANCE NAV LED FILAMENT: de toekomstbesten-dige vervanging voor traditionele NAV-lampen

01.05.2023

Door de uitfasering van traditionele lampen en de noodzaak van energiebesparing zijn steeds meer eindgebruikers op zoek naar manieren om hun openbare verlichtingssystemen efficiënter te maken.

NIEUW: LEDVANCE LINEAR SURFACE GEN 2

21.04.2023

De volledig herziene, tweede generatie van de LINEAR SURFACE IP44 range is een ideale vervanging voor traditionele 2x18W, 2x36W of 2x58W LPD armaturen. Alle nieuwe producten hebben een verhoogde efficiëntie en levensduur en zijn veel eenvoudiger te installeren en te bedraden dankzij het vereenvoudigde openingsmechanisme van de kap.

LEDVANCE presenteert LINEAR MAGNETIC BATTEN:  armatuur in een armatuur

07.04.2023

Maak nieuw van oud: LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 is een innovatieve armatuur-insert voor eenvoudige LEDificatie van bestaande metalen T8 of T5 fluorescentie-armaturen.

Verlichtingstechnologie voor een Smart Home

10.03.2023

Slimme verlichting was een paar jaar geleden nog een gadget voor trendsetters, maar is nu steeds vaker de standaard in moderne woonomgevingen. Hoe handig zou het zijn om slimme verlichting te combineren met het Smart Home-systeem? Dat kan nu! De LEDVANCE SMART+ WIFI-producten zijn namelijk compatibel met Busch-free@home®.

Vanaf 25 februari 2023 start de uitfasering van compact  fluorescentielampen in Europa

13.02.2023

Vanaf 25 februari 2023 mogen compact fluorescentielampen met steekfitting (CFLni) niet meer op de markt worden gebracht in de EU. Het is dus cruciaal voor eindgebruikers om nu te kiezen voor een milieu- en energiebesparend alternatief.

Busbar met Dali sturing

23.01.2023

U vindt in ons assortiment zowel low, medium en high power busbars: ze zijn verkrijgbaar van 25 tot en met zelfs 6300 ampère. De aftakkasten of tap-off boxen kunnen worden uitgevoerd van 25 tot en met 1000 ampère.

DAGLICHT MET HET BIOLUX HCL-SYSTEEM: BETERE VERLICHTING OP SCHOOL

17.01.2023

MEER FLEXIBILITEIT EN VERBETERING VAN HET WELZIJN VAN LEERLINGEN EN LEERKRACHTEN IN DE SCHOOLKANTINE DE UITDAGING De kantine van de school is een ruimte met beperkt daglicht.

Schakelbaar licht voor kantoren:  LEDVANCE PANEL COMFORT

17.01.2023

Met de introductie van de LEDVANCE PANEL COMFORT CRI80 serie brengt LEDVANCE een productfamilie die kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde Power Select multi-lumen schakelaar op de driver voor de juiste keuze van de lichtstroom.

BETER LICHT VOOR MENS EN DIER OP DE GEITENBOERDERIJ

27.12.2022

Wat is bereikt met dit project? Verbetering van de arbeidsomstandigheden van de boer en het welzijn van de geiten plus energiebesparing dankzij de LEDVANCE damp proof special-armatuur.

123»  van 4
Bedrijfsnieuws