Een project van:

Alexandra Teixeira Miguel

Alexandra Teixeira Miguel

Functie: Accountmanager

Wij moeten zuinig zijn op ons planeet, voor onszelf, maar ook voor de generaties die komen gaan. Door dagelijks bezig te zijn met onze nieuws platformen, brengen wij iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid op de hoogte van het laatste nieuws.  Als accountmanager van de 365-websites ben ik het aanspreekpunt voor de verschillende bedrijven die hun product/dienst op onze website willen promoten. Ook denk ik graag mee met de desbetreffende marketingafdeling, zodat elk bedrijf zijn zichtbaarheid vergroot. Hierdoor draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld.

Christian Sparborth

Christian Sparborth

Functie: Uitgever

De energietransitie fascineert mij vanwege de ongelooflijke snelheid waarmee deze zich voltrekt. De consequenties van de enorme kostendaling van duurzame elektriciteit zijn nog nauwelijks doorgedrongen tot de maatschappij. Op Elektro365 onderzoeken we alle facetten van dit fantastische verhaal. Ik coördineer de redactie, maar onderhoud ook de contacten met de vele experts en organisaties waarmee we samenwerken.

Nicolien van Loon

Nicolien van Loon

Functie: Redacteur

Ik werk als communicatiespecialist en grafisch vormgever. Na 10 jaar als video editor gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was voor iets nieuws. Mijn liefde voor verhalen vertellen en duurzaamheid leidde mij naar Elektro365, waar ik me elke dag vol enthousiasme inzet voor de energietransitie.

Peter Groot

Peter Groot

Functie: Uitgever

Vanaf het moment dat wij vakbeurs LED + Elektrotechniek begonnen, wilden wij zo veel mogelijk over deze markt met ongekend groeipotentieel te weten te komen. Via ons onderzoeksbureau Dutch New Energy Research delen wij deze kennis al lang met de grootste bedrijven van het land. Het is prachtig om nu met Elektro365 een brede groep verlichting- en elektrotechnische professionals te informeren. Ik kijk er naar uit om weer van hen te leren op de volgende editie van LED + Elektrotechniek. De cirkel is rond!

Eddie Elektro

Eddie Elektro

Functie: Mascotte

Toen ik nog een klein ventje was, stond ik tijdens een storm in een weiland te dansen. Dat ging hartstikke lekker, totdat ik door de bliksem geraakt werd en het licht even uitging. Toen ik bijkwam had ik niet alleen superkrachten (die cape is niet voor de sier!), maar ook een diepgaande fascinatie voor licht en elektrotechniek. Ik kan er geen genoeg van krijgen, daarom vind je me ook overal op deze site. In mijn vrije tijd maak ik graag discolampen en leert de buurvrouw mij authentiek jaren '70 discodansen.

Columnisten

Ellen de Vries
John de Joode
Thealize Roorda
Wout van Bommel
Maarten Voorhuis
Terry van Heemskerk
Wendy van Zundert
ir. Edy ten Berge
Wil van Ophem
Jan Willem van de Groep
Rachelle Handgraaf
Michel Baars

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu