Een project van:

Christian Sparborth

Christian Sparborth

Functie: Redacteur

De energietransitie fascineert mij vanwege de ongelooflijke snelheid waarmee deze zich voltrekt. De consequenties van de enorme kostendaling van duurzame elektriciteit zijn nog nauwelijks doorgedrongen tot de maatschappij. Op Elektro365 onderzoeken we alle facetten van dit fantastische verhaal. Ik coördineer de redactie, maar onderhoud ook de contacten met de vele experts en organisaties waarmee we samenwerken.

Nicolien van Loon

Nicolien van Loon

Functie: Redacteur

Ik werk als communicatiespecialist en grafisch vormgever. Na 10 jaar als video editor gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was voor iets nieuws. Mijn liefde voor verhalen vertellen en duurzaamheid leidde mij naar Elektro365, waar ik me elke dag vol enthousiasme inzet voor de energietransitie.

Gerrit van Coeverden

Gerrit van Coeverden

Functie: Uitgever

In december 2007 verscheen de eerste editie van het vaktijdschrift [inst]ALLICHT. Dat was het begin van de bewustzijnscampagne rondom licht in Nederland & België.

Vanaf het eerste uur publiceren wij objectief en onafhankelijk over het fenomeen LICHT, in 10 edities per jaar op telkens 12.500 zakelijke adressen.

Gaande de jaren kwamen daar partners als NSVV, IBE-BIV, Groen Licht Vlaanderen, FHI led & lighting technology event en Good! (Led + Elektrotechniek) bij!

Met al deze partijen samen maken we het dat licht een belangrijke positie verkregen heeft. Maar nog steeds is er veel werk te verzetten. Daarom ook hier.

Sinds kort treft u onze informatie dus niet alleen in een gedrukt medium maar ook online door onze fijne samenwerking op dit podium.

Zo maken wij die cirkel rond!

Peter Groot

Peter Groot

Functie: Uitgever

Vanaf het moment dat wij vakbeurs LED + Elektrotechniek begonnen, wilden wij zo veel mogelijk over deze markt met ongekend groeipotentieel te weten te komen. Via ons onderzoeksbureau Dutch New Energy Research delen wij deze kennis al lang met de grootste bedrijven van het land. Het is prachtig om nu met Elektro365 een brede groep verlichting- en elektrotechnische professionals te informeren. Ik kijk er naar uit om weer van hen te leren op de volgende editie van LED + Elektrotechniek. De cirkel is rond!

Eddie Elektro

Eddie Elektro

Functie: Mascotte

Toen ik nog een klein ventje was, stond ik tijdens een storm in een weiland te dansen. Dat ging hartstikke lekker, totdat ik door de bliksem geraakt werd en het licht even uitging. Toen ik bijkwam had ik niet alleen superkrachten (die cape is niet voor de sier!), maar ook een diepgaande fascinatie voor licht en elektrotechniek. Ik kan er geen genoeg van krijgen, daarom vind je me ook overal op deze site. In mijn vrije tijd maak ik graag discolampen en leert de buurvrouw mij authentiek jaren '70 discodansen.

Columnisten

Wout van Bommel
Maarten Voorhuis
Terry van Heemskerk
Wendy van Zundert
ir. Edy ten Berge
Wil van Ophem
Jan Willem van de Groep
Rachelle Handgraaf
Michel Baars

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu