Event: Huis van Sarah

Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over hoe jij het verschil kan maken in de toekomst van de samenleving.

Maak kennis met jouw rol in de toekomst!
De techniek speelt een hoofdrol bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. In het Huis van Sarah wil Wij Techniek de vakman en vakvrouw van nu en van morgen inspireren.

Het is mogelijk om een besloten voorstelling te organiseren. Ook belangstelling voor Huis van Sarah in jouw organisatie neem dan contact met ons op via huisvansarah@wij-techniek.nl.

Wie is Sarah
Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf of doet ze je denken aan een goede bekende. Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. Ze beseft dat de vakmensen van de installatiebranche hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.

 

13 juni 2023
18:45 - 22:30
Wij Techniek
Oude Busremise, Emmen
Innovatiecentrum

Meer evenementen

Opkomende events