Een project van:

Nieuwe directeur voor Gunneman BV

22.06.2022 | Nieuws Nicolien van Loon

Nieuwe directeur voor Gunneman BV
© GUNNEMAN GROUP

Gunneman B.V. te Hattem en zusterbedrijf Poplight B.V. Den Bosch hebben sinds 1 juni 2022 een nieuwe directeur: Erik Spijkerman. Dit meldt hun website. Hij neemt hij de directietaken over van de huidige algemeen directeur, Albert voor ’t Hekke, die eigenaar is van de Gunneman Groep bestaande uit Gunneman, Poplight en Triolight.
Spijkerman, die al sinds 1986 werkzaam is in de elektrotechnische branche is natuurlijk geen onbekende. Zo heeft hij jarenlange ervaring op het gebied van sales en marketing en werkte hij de laatste 20 jaar als Marketing Directeur bij Koninklijke Oosterberg.

“In mijn beginjaren bij Oosterberg heb ik met alle facetten van de bedrijfsvoering te maken gehad. Nieuwe vestigingen zoeken en opbouwen en nieuwe klant -en inkoopgroepen binnenhalen. Van spraakmakende beurzen en events organiseren tot verantwoordelijk zijn voor het geweldige jubileumjaar in 2018. Hierbij was ik ook volledig betrokken bij alle voorbereidingen rondom het behalen van het predicaat Koninklijk. Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaring mee te nemen naar Gunneman en deze specifieke markt nog beter te leren kennen”, aldus de kersverse directeur. 

Zijn voorganger, Albert voor ‘t Hekke, CEO van de Gunneman Group prijst hem: “Erik Spijkerman ken ik al jaren en we hebben in de jaren ’90 lang intensief en succesvol samengewerkt. Erik beschikt over de juiste eigenschappen en ervaring om onze organisatie de komende jaren verder uit te bouwen en te helpen onze groeiambities te realiseren. Zijn ruime en brede ervaring zijn zeer welkom bij Gunneman.”

gunneman grouperik spijkermanalbert van t hekkeoosterbergpoplighttriolight

Bedrijvenregister

Agenda

Event: 25 jaar Laboratorium voor Lichttechnologie

6 september 2022
14:00 - 20:00
KU Leuven Technologiecampus Gent

KU Leuven

Lees verder

Wegwijs in de cao Metalektro

9 september 2022
09:30 - 17:00
Van der Valk Hotel Amersfoort A1

FME

Lees verder

Training: Aan de slag met taken en skills van de toekomst

15 september 2022
9:30 - 17:00
Postillion Bunnik

FME

Lees verder

Training: NSVV workshop Lichthinder

22 september 2022
09:30 -16:00
NSVV kantoor

NSVV

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu