Een project van:

Gerard Rohaan: nieuwe interim-directeur NEN

04.05.2022 | Nieuws Nicolien van Loon

Gerard Rohaan: nieuwe interim-directeur NEN

NEN heeft vanaf 1 mei 2022 een nieuwe interim-directeur: Gerard Rohaan. Er zla onder zijn leiderschap verder worden gewerkt aan het verwezenlijken van de plannen waarmee NEN zijn ambitie kan waarmaken, zo valt te lezen op hun website

Gerard Rohaan komt met een indrukwekkende staat van dienst. Hij heeft diverse directie- en managementfuncties bekleed bij verschillende organisaties in diverse industrieën. Voor Unilever, McKinsey & Company, Shell, Stork, Veritas Petroleum Services, Faber Halbertsma Groep en meest recentelijk Sitech Services in verschillende leidinggevende rollen en (internationale) locaties.

Samenwerken
Zelf zegt hij over zijn nieuwe functie: “Mijn credo is: samenwerken, in plaats van soleren en daarmee NEN verder vooruitbrengen."

Grotere impact normalisatie
NEN ambieert om de impact van normalisatie samen met alle stakeholders de komende jaren verder te vergroten. NEN levert bijvoorbeekd een bijdrage aan de versnelling van oplossingen voor maatschappelijke opgaven, zoals de energietransitie en digitale transformatie.

nen

Bedrijvenregister

Agenda

Wegwijs in de cao Metalektro

9 september 2022
09:30 - 17:00
Van der Valk Hotel Amersfoort A1

FME

Lees verder

Event: Engineering Event SAFETY

30 november 2022
8:45 - 16:00
1931

MYbusinessmedia

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu