Een project van:

Gecertificeerde HomeKit-controller

25.10.2021 | Nieuws

Gecertificeerde HomeKit-controller

Smart home-technologiebedrijf Thinka heeft de nieuwe Z-Wave Controller Thinka Z-Wave gelanceerd.

Het is 's werelds eerste Apple HomeKit-gecertificeerde Z-Wave-controller en deze is ontworpen om de meer dan 3300 slimme Z-Wave-producten voor Apple HomeKit-gebruikers te ontsluiten. Door te kiezen voor dit protocol brengt Thinka professionele home automation naar de consument. Thinka ondersteunt ook Amazon en Google Home.

Aansluiten op 600 merken
Thinka is speciaal ontworpen voor huiseigenaren die HomeKit als hun domotica-platform gebruiken. Veel consumenten beginnen met een aantal Philips Hue-lampen en breiden hun smart home stap voor stap uit. Omdat ook Philips Hue HomeKit-gecertificeerd is, gebruiken veel consumenten de Apple Home-app op hun iPhone als eerste stap in huisautomatisering. Omdat Apple alleen HomeKit-gecertificeerde producten op het eigen platform toelaat, hebben gebruikers van HomeKit zonder Thinka een beperkt productaanbod. Door het aansluiten vande Z-Wave komt een heel arsenaal aan kwalitatief hoogstaande home automation-apparaten ter beschikking. Hierdoor hebben gebruikers instant toegang tot meer dan 3300 slimme schakelaars, dimmers, thermostaten, deurbellen, sprinklers, speakers, ventilatoren, gordijnen en allerlei slimme sensoren van 600 verschillende merken. 

Anders dan wifi en bluetooth is Z-Wave speciaal ontwikkeld voor home automation; het protocol heeft een optimaal bereik van de kelder tot de zolder en de verste uithoeken van de tuin,  geen interferentie met andere netwerken en is zeer energiezuinig, waardoor batterijen in bijvoorbeeld sensoren tien jaar meegaan. Het Z-wave protocol heeft het grootste productaanbod ter wereld met producten die naadloos op elkaar aansluiten. Gebruikers kunnen alle functionaliteiten, apps en automations zoals geofencing en adaptive lighting uit het HomeKit-ecosysteem gebruiken. De Thinka Z-Wave is te koop via de webshop van Thinka en bij smart home-specialist ROBBshop. Ook is de controller binnenkort verkrijgbaar bij Apple-expert Amacen domotica-specialist Momotica.

 

smart homehomekitcontrollerdomotica

Bedrijvenregister

Agenda

Training: Specialisatiecursus Verlichting , KU Leuven

Logo Groen Licht Vlaanderen
6 september 2021 - 20 juni 2022
13.30u - 19.00u
Gent

Groen Licht Vlaanderen

Lees verder

Training: NSVV Verlichtings Collegetour 2021-2022 live/online met Prof. Ir. Wout van Bommel

Logo NSVV
29 november 2021 - 7 februari 2022
19:00 - 21:15
Postillion Hotel Bunnik

NSVV

Lees verder

Webinar: Monteurswebinar Verbindingen in de koudetechniek

8 december 2021
15:30 - 17:00
online

Techniek Nederland

Lees verder

Event: Online Kennismiddag Power Quality

13 december 2021
13:30 -17:00
online

Installatiejournaal

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu