Omega en Sadinter introduceren Experto.eu

20 september 2023

Omega en Sadinter introduceren Experto.eu

Experto.eu - Jouw partner voor elektrotechnische tools

Omega Energietechniek en Sadinter slaan de handen wederom in één. Met webshop Experto.eu introduceren wij een nieuwe partner voor experts in de elektrotechnische sector.

Op Experto.eu bieden wij alles als het gaat om laagspanningsinstallaties. Van installatietesters, warmtebeeldcamera’s tot aan persoonlijke beschermingsmiddelen, elektra en gereedschap. De webshop is niet zomaar een groothandel, maar een echte partner. We adviseren, bieden een luisterend oor en een helpende hand. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten een verschil kunnen maken voor hún klanten.

Experto.eu is een verlengstuk van Meetmiddelen.eu. De webshop van Omega Energietechniek biedt vooral meetapparatuur. Met Experto.eu willen wij nog meer aan de wensen van de klant voldoen door alles te kunnen bieden wat een expert in de elektrotechnische sector nodig heeft. We gaan verder dan alleen alledaagse tools en breiden ons assortiment uit met verdeelkasten, groepenkasten en uiteindelijk zonnepanelen. Alles wat je nodig hebt als vakman, installateur of inspecteur is hier te vinden. Hulp nodig bij het aanschaffen van nieuwe producten? Onze medewerkers adviseren en helpen graag, zodat jij altijd met de juiste tools op pad kunt.

Experto.eu, jouw partner voor elektrotechnische tools

Voor experts door experts


Experto is jouw partner als het gaat om elektrotechnische tools. We kiezen ervoor om niet alleen een groothandel te zijn, maar een echte partner voor experts in de elektrotechnische sector. We adviseren, bieden een luisterend oor en een helpende hand. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten een verschil kunnen maken voor hún klanten.

Experto.eu wordt de nieuwe webshop voor iedereen die werkt met laagspanningsinstallaties. Experto.eu is niet zomaar een groothandel in tools. We zijn een echte partner voor experts in de elektrotechnische sector. We adviseren, bieden een luisterend oor en een helpende hand. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten een verschil kunnen maken voor hún klanten.

Ons assortiment varieert van installatietesters, warmtebeeldcamera’s tot persoonlijke beschermingsmiddelen, elektra en gereedschap. Alles wat je nodig hebt als vakman, installateur of inspecteur vind je op Experto.eu. Hulp nodig bij het aanschaffen van nieuwe producten? Onze medewerkers adviseren en helpen graag, zodat jij altijd met de juiste tools op pad kunt.

Experto.eu is ontstaan uit onze groeiende webshop Meetmiddelen.eu. Zoals de naam al zegt focust deze webshop zich vooral op meetapparatuur. Met Experto.eu voegen wij hier een extra dimensie aan toe. Op Experto.eu streven wij er naar om alles aan te kunnen bieden op het gebied van elektrotechnische tools. 

Omega Meetmiddelen.eu breidt zich uit en doet dit in de vorm van Experto.eu. Met nog meer producten voor de elektrotechnische vakman voegen wij de daad bij ons woord als het gaat om uitbreiding van het assortiment. Sadinter voegt zich bij deze samenwerking door naast hoogspanning nu ook de laagspanningsmarkt te betreden.

Dit artikel is 20 september 2023 geplaatst door: Omega Energietechniek