Een project van:

LEDVANCE ARMATUUR WINT SCHÖNER WOHNEN AWARD

19 juli 2022

LEDVANCE ARMATUUR WINT SCHÖNER WOHNEN AWARD

SUN@HOME plafondarmatuur ontvangt de "BEST OF DESIGN 2022 Award" van het interieurmagazine Schöner Wohnen.

Zelfs vóór de lancering van haar ronde pendelplafondlamp uit de SUN@HOME-serie, heeft LEDVANCE er een felbegeerde designprijs voor kunnen winnen: SCHÖNER WOHNEN, Europa's grootste tijdschrift voor interieurontwerp, geeft het nieuwe armatuurmodel de "BEST OF DESIGN 2022” prijs. Doorslaggevend was de combinatie van tijdloos design en innovatieve lichttechniek. De armaturen komen dit najaar op de markt.

Met het nieuwe "BEST OF DESIGN"-predikaat beloont SCHÖNER WOHNEN hoogwaardige en unieke designconcepten in de meubelindustrie om klanten te begeleiden en beter te informeren over trends en producten. Naast vormgeving spelen voor de redactie ook factoren als duurzaamheid, ergonomie en functionaliteit een rol.

Met SUN@HOME biedt LEDVANCE een compleet assortiment innovatieve armaturen die natuurlijk daglicht als geen ander reproduceren, waardoor niet alleen het welzijn maar ook de prestaties toenemen. Het portfolio bestaat uit lichtbronnen en binnenarmaturen voor het thuiskantoor met tafel-, vloer- en monitorarmaturen (bijv. SUN@HOME PANAN Desk TW), evenals wand- en plafondarmaturen voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer (bijv. SUN@HOME Moodlight TW). De nieuwe producten ondersteunen biodynamische effecten die vergelijkbaar zijn met die van zonlicht en hebben zo een positief effect op het eigen welzijn van de gebruiker.

Gebruikers voelen zich bijvoorbeeld alerter, wendbaarder en kunnen zich beter concentreren. Met zijn bijzonder goede, natuurlijke kleurweergave (CRI >95), laag aandeel blauw licht en automatische aanpassing van lichtkleur en -intensiteit aan natuurlijk daglicht (tussen 2.200 K en 5.000 K), biedt het nieuwe productgamma een zeer hoge kwaliteit van licht dat het natuurlijke circadiaanse ritme ondersteunt.

Dit artikel is 19 juli 2022 geplaatst door: LEDVANCE Benelux B.V

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Ronde tafel: Elektrificatie van de industrie

29 september 2022
13:30 - 15:30
Westbeat Amsterdam

Change Inc.

Lees verder

Event: Techathon 2022

10 november 2022
07:30 - 21:00
Playground 33 en ROC Midden Nederland

Techniek Nederland i.s.m. gemeente Amersfoort, Wij Techniek, TVVL en ISSO

Lees verder

Event: Engineering Event SAFETY

30 november 2022
8:45 - 16:00
1931

MYbusinessmedia

Lees verder

Event: Solar Solutions Düsseldorf

30 november 2022 - 1 december 2022
10:00 - 18:00
Messe, Düsseldorf

Solar Solutions International

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses

en de nieuwste producten?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!


Registreer nu